Sqip

Preshevë: Miratimi i buxhetit pa diskutime publike

POSTUAR: JUGPRESS 30 Janar 20223PRESHEVËKëtë vitë në Preshevë nuk janë organizuar diskutimet publike për buxhetin dhe qytetarët nuk e dinë se siështë krijuar ai dhe se çka do të finansohet nga ky buxhet, ndërsa për…

JUGpress želi srećnu Novu godinu

LESKOVAC Regionalna informativna agencija JUGpress želi svim svojim čitaocima, saradnicima i prijateljima želi srećnu Novu godinu. Neka vam se ispune sve želje i planovi. SREĆNO!


Është jetike t'i mbajmë të rinjët këtu

PRESHEVË Përkundër informimit, tashmë, të dobët i qytetarëve se, në fakt, ata duhet të vendosin për paratë nga buxheti i komunës ose qytetit për vitin e ardhshëm është më i theksuar kur bëhet fjalë për…