Sqip


Të rinjtë në buxhetin e Bujanocit

Të rinjtë në buxhetin e Bujanocit Postuar nga: JUGPRESS 30 DHJETOR 2020 BUJANOC Një nga problemet kryesore të theksuara nga të rinjtë nga të trei komunitetet, serbët, shqiptarët dhe romët në Bujanoc, janë problemet ekzistenciale….