Organizacija AIESEC u Nišu proslavila 53 godina postojanja

NIŠ

Lokalna kancelarija najveće omladinske organizacije na svetu je obeležila 53. rođendan u prostorijama Think Innovative Hub-a.  AIESEC u Nišu je ovom prilikom okupio svoje članove, partnere i prijatelje i svečano proslavio uspehe iz 2021. godine.     

Predsednica lokalne kancelarije Milica Stamenković istakla je projekte Career Days, Youth Speak Forum, Konferencija Novih Lidera i Preduzetništvo za mlade kao glavne uspehe prošlogodišnjih aktivnosti. Od značaja je i realizacija kulturnih razmena, koje nisu bile moguće tokom 2020. godine, a čiji je učesnik iz Turske bio prisutan na proslavi.

    Gostima se takođe obratila Dunja Lazarević koja 1. februara preuzima funkciju predsednice i predstavila nov izvršni odbor, koji će u 2022. godini voditi lokalnu kancelariju.

    AIESEC je nevladina i neprofitna organizacija vođena od strane mladih koja za cilj ima ostvarenje mira u svetu i ispunjenje ljudskog potencijala. AIESEC svakodnevno mladim ljudima pruža prilike za lično i profesionalno usavršavanje i svojim projektima, praksama i članstvom doprinosi razvoju lidera budućnosti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare