Narodna stranka o ukidanju jos jedne avionske linije

NIS

Ovo je još jedan dokaz tvrdnji koje smo prethodnih meseci iznosili, da će po otimanju aerodroma biti ukinute jeftinije avio linije do evropskih gradova, navodi Narodna stranka u danasnnjem saopstenju.

 

One se danas nažalost, pokazuju kao istinite i Narodna stranka bez imalo likovanja to ističe. Šteta je velika, tiče se svih naših građana i privrede, i moći će da se sagleda u svom punom obimu tek kroz jedan duži vremenski period.

Drsko i nadmeno, kao što jedino i umeju, poslušnici iz niške skupštine bezidejno opravdavaju taj svoj potez, kiteći se usput tuđim perjem. Trube na sav glas u kontrolisanim medijima, kako otvaraju nove linije i kako će biti velikih investicija za aerodrom u Nišu. Nažalost, u svemu tome demantuju ih i nadležno ministarstvo koje negira ulaganja i sam razvoj situacije koji se ogleda u namerno izazvanom propadanju aerodroma u koji su dosad ulagali svi građani Niša.

Narodna stranka javno poručuje da im u neko dogledno vreme, takve manipulacije više neće biti od koristi i da će svi oni koji su ovako grubo i neodgovorno oštetili građane Niša snositi svaku vrstu odgovornosti, navodi see saopstenju Narodne stranke u Nisu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare