Dvadeset dvogodisnji mladić dovezen mrtav u bolnicu

 

LESKOVAC

Direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević rekao je za JUGpress da je prošle noći mrtav mladić dovežen u Urgentni centar i da ima ubodnu ranu.

Dimitrijević je rekao da policija istražuje slučaj.

Jutros je ulica  u centru grada , koj vodi  od Doma sindikata do gradske crkve bila blokirana a na ulici su bili prevrnuti kontejneri.

S.S. , rodjen 1996. godine, je u leskovački Urgentni centar doveden jutros oko deset do dva.

Lekari su bezuspješno pokušali reanimaciju a, kako saznaje JUGpress, sem ubodne rane u donjem delu stomaka, na kojoj je, kažu naši izvori već bila sasirena krv, mladić je imao još samo ogrebotine po rukama.

Naši izvori u policiji kažu da se sumnja da je on sam pao na staklo i iskrvario od zadobije rane ali da se još oroverava.

S druge strane, lekari kažu da uzrok smrti može da bude utvrde samo posle obdukcije.

Naši izvori navode da su sa nastradali mladice bila dvojica momaka koji su poznati policiji kao narkomani i da su oni pre toga bili u bilijar klubu na spratu u Domu sindikata.

Prema našim izvorima četvorica mladića su u pijanom stanju lomili stakla na izlozima i vratima u toj ulici i prevrtali kontejnere.

Isti izvori navode da je nastradali mladić pao i rasekao se na polomljenih staklo.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Peci
Peci
3 godine pre

A gde su bili policajci? Pre neki dan sam video dva kontejnera u reci. A ne vidim da ste objavili vest da je neki od takvih vandala nekada uhapšen. Nanose štetu gradu, a niko im ništa ne može. Ili okreću glavu da ih ne vide. I niko nije odgovoran u ovom gradu.