Sutra tribina Saveza za Srbiju u Leskovcu

LESKOVAC

Tribina Saveza za Srbiju u Leskovcu na kojoj će učestvovati čelnici Saveza ,koja najavljena je za  sutra ,u subotu 24.novembra u 18:30 u Leskovačkom kulturnom centru a tim povodom je izdato I saopstenje koje prenosimo u integralnoj verziji.

,,Savez za Srbiju ovim saopštenjem želi da obavesti građane Leskovca da organizuje Tribinu u Leskovcu na kojoj će čelnici Saveza predstaviti Program u trideset tačaka koji ih je okupio. Tribina će se održati u Leskovačkom kulturnom Centru sutra, u subotu, 24.novembra sa početkom u 18:30. Na Tribini će sa građanima Leskovca o Programu i budućnosti Srbije razgovarati čelnici Saveza .

Pozivamo sve koji veruju u Srbiju kao slobodnu, uređenu zemlju u kojoj se poštuju Ustav i Zakoni, sve koji veruju da jedino ponosan i neponižen narod čini državu uspešnom i snažnom i sve koji se protive daljem poklanjanju najbitnijih resursa naše zemlje da dođu i učestvuju na ovoj Tribini i priključe se budućim aktivnostima Saveza na oslobođenju Srbije od straha,, navodi se u saopstenju Saveza za Srbiju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare