NAPREDNJACI ODGOVORILI DS-U

LESKOVAC

 

Na proleće ove godine Srbiju očekuju redovni lokalni izbori. Tada će građani Leskovca imati priliku da pokažu šta misle o Demokratskoj stranci, koja, na vanrednim parlamentarnim izborima 2014. godine, u Leskovcu nije prešla cenzus, saopštio je Gradski odbor SNS.

“Ne sumnjamo da će iste rezultate postići i na predstojećim izborima, s obzirom na to da demokrate ne umeju da organizuju nijednu akciju za dobrobit naših građana, već se samo bave pisanjem  saopštenja koja su bazirana na lažima, neistinama, primitivizmu.

Mi, predstavnici Srpske napredne stranke, za svaki glas i naklonost sugrađana borimo se i borićemo se radom, svakodnevnim aktivnostima i  akcijama kojima pokazujemo brigu o svim kategorijama stanovništva.  Možda je za demokrate grad prljav i neuređen, ali po mišljenju nekih naših sugrađana koji dugi niz godina žive u inostranstvu i čiji stav smatramo neutralnim i objektivnim, Leskovac nikada nije bio čistiji.

Za vreme Demokratske stranke, loša  i pljačkaška privatizacija uništila je sve privredne subjekte koji su bili osnova  ekonomskog napredovanja  Leskovca i Srbije. Danas srećom nije tako. Otvaraju se nova radna mesta, ozbiljni investitori šire kapacitete u Leskovcu i zapošljavaju radnike”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare