SNS Vranje: Smeta vam “izgrebana ploča” prethodne vlasti, jer su na njoj vaši “top hitovi”

VRANJE


Izlaz iz političke anonimnosti, SSP je i ovog prvog septembra pronašla u zloupotrebi dece i pokušaju da provokacijama i bezočnim lažima uokvirenim u saopštenju “SSP: Gradonačelniče, vi ste kao IZGREBANA PLOČA”, baci senku na onaj dan koji je predodređen da našoj deci bude najlepši u godini.
Navikli smo, tako da je i ovog puta faktor iznenađenja izostao.
Ni neosnovane prozivke na račun gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića, dirigovano targetiranog “večitog krivca” SSP-a, nisu zaobišle pomenuto saopštenje, jer o čemu bi inače pisali?
Da pratite aktivnosti lokalne samouprave, videli bi da je 30. avgusta održan sastanak gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića i zamenice gradonačelnika Zorice Jović sa svim direktorima osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja, da je lokalna samouprava obezbedila dezinfekciona sredstva za sve škole i vrtiće i da je grad izašao u susret svim zahtevima obrazovnih ustanova u cilju nesmetane realizacije nastave.
Svesno birate da ignorišete činjenicu da su samo u ovoj godini sa 1,2 miliona dinara nagrađeni najuspešniji studenti, đaci generacije sa 700 hiljada dinara, a porodica svakog đaka prvaka pomognuta sa po pet hiljada dinara.
Nemoguće je da vam je promakla realizovana sanacija isturenog odeljenja “OŠ Branislav Nušić” u Žapskom, OŠ “Branko Radičević” i njenog isturenog odeljenja u Sodercu, da je uz podršku Ministarstva prosvete saniran mokri čvor u Tehničkoj školi, kao i da je škola u Žapskom opremljena novim klupama i stolicama. Samo je za navedene projekte izdvojeno preko 9,3 miliona dinara.
Ne zaboravimo da je u poslednjoj godini zamenjena kompletna stolarija u OŠ ”Bora Stanković” Tibužde, OŠ ”Branislav Nušić” Rataje, i OŠ ”Branislav Nušić” sa sedištem u Buštranju.
U toku je rekonstrukcija vrtića u Vranjskoj Banji, a očekuje se početak rekonstrukcije vrtića ”Dečja radost” uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike.
Toliko o tome gde je novac građana, jer je to ono što vas najviše zanima. To što nazivate “vašim parama”, nalazi se na inostranim bankovnim računima lidera vaše stranke.
I na kraju, pohvale za odabir fotografije Gradskog odbora SSP-a koja prati saopštenje, četiri vrste alkoholnog pića na stolu, to je slika i prilika odbora u čije se ime oglašavate, navodi se u saopštenju koje potpisuje Savet za informisanje, GrO SNS Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare