NESTALA BAKA DULA

LJUBINJE

 

Već više od nedelju dana rodbina prijatelji, kao i inspektori PU Veliko Gradište uporno tragaju za Dušankom Nenadović (75), poznatija kao ‘’baka Dula’’. Nosi tamnu maramu, visoka je oko 160 cm na sebi je imala tmni pullover i suknju. Poslednji put je vidjena u nedelju ujutru 28 juna kda je cerki kazala d aide pešice do rodbine u susedno selo Garevo. Pošto se nije javljala porodica je krenula u potragu za njom. Rodjaci u Garevu je uopšte nisu videli.

Za njom su rodbina, prijatelji i meštani organizovali potragu. Više puta su pregledane putanje i put kojim je ‘’baka Dula’’ trebala da prodje ali od nje nije bilo ni traga ni glas.

Baka je normalno funkcionisala, imala normalno pamćenje i sve funkcije, malo sporije hoda. U selu Ljubinje živi sa ćerkom Verom, zetom, unučićima i zetovim ocem Živojinom Mirkovićem.

Rodbina se pribojava da se ‘’baka Duli’’ nije nešto najgore dogodilo, jer ona nije imala razloga da bila što sebi učini. Po kazivanju meštana i dalje rodbine baka Dula je povremeno dolazila u sukob sa Mirkovićem, ali tog dana, kada je nestal nije bilo nikakvih nesporazuma.

Familija moli sve koji bilo šta saznaju ili prepoznaju ‘’baka Dulu’’ sa slike da jave najbližoj policijskoj stanici. Rodjaci nude i nagradu, kako kažu, onome ko je pronadje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare