Milošević: Ministre Gašiću, gde su 63 pištolja iz Policijske uprave u Nišu?

NIŠ

Ministre Gašiću, gde su nestala 63 pištolja iz PU Niš?! Javnost, a posebno nišku, uznemirila je vest da su iz PI Pantelej Niš nestala 63 pištolja, koja su građani predavali tokom akcije razoružavanja a nakon nezapamčenih tragedija koje su nas zadesile u maju. Sumnja se da su pištolji završili na crnom tržištu, što građane dodatno uznemirava.

Kao građanka, majka, narodna poslanica, pitam ministru policije Bratislava Gašića:

1. Kako je moguće da oružje NESTANE iz prostorija Policijske uprave?

2. Koje ste korake kao ministar preduzeli da pronađete nestalo oružje?

3. Ko je odgovoran zbog stanja u kome se srpska policija nalazi?

4. Čemu služi mera razoružavanja građana, ako se to oružje uz pomoć policije vraća na crnom tržištu?

5. U šta ste pretvorili našu policiju?

Posledice partizacije policije osećaju i trpe svi građani. Ne mogu policijom da upravljaju razni Stefanovići, Vulini, Gašići, da se umesto iskusnih policajaca i inspektora postavljaju partijski poslušnici. Ne može policija da funkcioniše bez direktora godinama, jer ministri nisu želeli profesionalca već partijskog vojnika.

Dok se proganjaju hrabri i časni policajci, iz policijskih uprava nam nestaje oružje. Građani takve informacije dobijaju od medija koje alarmiraju ponovo časni policajci. Ministre, prestanite da štitite ljude koji kaljaju srpsku policiju, omogućite časnim policajcima da rade svoj posao bez pritisaka. Ili podnesite ostavku, ako niste sposobni da rukovodite ministarstvom! navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Milošević, narodna poslanica SSP. (kraj) saopštenje/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare