U ponedeljak bez struje u Donjoj Jajini

LESKOVAC

U ponedeljak 11.12.2023. u periodu od 08:30 do 15:00 časova bez električne energije že biti korisnici u Donjoj Jajini, na ulazu u selo s leve strane (mahala Drćevac), saopšteno je danas iz Elektrodistribucije.

Dodaje se da će ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvoditi radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, navodi se u saopštenju. (kraj) ED/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare