Ljajić: SDPS spremna za izbore, bez obzira da li će oni biti u decembru, ili na proleće

VRANJE

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je u subotu u Vranju da je ta stranka spremna za izbore, bez obzira na to da li će oni biti u decembru ili na proleće, objavila je ta stranka

Ljajić je na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDPS u Vranju dodao  da  je „opozicija je do sada izbegavala bilo kakvu priču o izborima, a da je onda preko noći to postao njihov jedini zahtev“.

„SDPS je sve jača i organizovanija i u poslednjih godinu dana pristupilo nam je 10 različitih grupa građana i udruženja, sa značajnim brojem odbornika širom Srbije. Verujemo da ćemo dati veliki doprinos dobrom rezultatu naše kolaicija na predstojećim izborima“, rekao je on.

Ljajić je nagovestio i da će predizborna kampanja te stranke biti „potpuno drugačija“.

„Trudićemo se da dođemo do svakog i najudaljenijeg sela u zemlji i razgovaramo sa što većim brojem ljudi“, zaključio je lider SDPS.

Za predsedednika Gradskog odbora SDPS u Vranju izabran je Borivoje Antić, saopštile je ta stranka

SDPS u Skupštini grada Vranja ima svoju odborničku grupu koju su dobili kada je u junu ove godine pristupilo udruženje građana “Od naroda za narod”, koje ima 13 odbornika u Skupštini grada Vranja i tri odbornika u Vransjkoj banji.

Ovo Udruženje građana je na tim izborima učestvovalo pod plaštom Srpske desnice Miše Vacića a Vranjanci ga povezuju sa Dejanom Nikolićem Kantarom.

Na lokalnim izborima 2020. godine u Vranju osvojilo je blizu 7.500 glasova, odnosno, oko 18 odsto.

Sada je deo SDPS Rasima Ljajića. (kraj) LJS/ MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare