Ko je sve obilazio zaposlene u leskovačkoj gradskoj upravi

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović i predsednik Skupštine grada Aleksandar Đurović obišli su kancelarije zaposlenih koje se nalaze u sedištu grada, dok su zamenica gradonačelnika Ana Janković Stojanović i načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović sa saradnicima posetili zaposlene u „Osmospratnici“, odnosno sva odeljenja koja funkcionišu u okviru Gradske uprave i JP „Urbanizam i izgradnja“ čije su prostorije u ovoj zgradi, objavljeno je na sajtu grada.

Ovim vidom obilaska već godinama, po tradiciji, najviši dužnosnici grada svim zaposlenima u lokalnoj samoupravi čestitaju novogodišnje i božićne praznike i požele sve najbolje u 2021. godini.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je prvog radnog dana u 2021. godini održao i sastanak sa direktorima javnih i javno komunalnih preduzeća, direktorima ustanova, načelnikom i šefovima odeljenja Gradske uprave grada Leskovca.

Na sastanku su sumirani rezultati ostvareni u protekloj 2020. godini i govorilo se o planovima za tekuću 2021.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofi Marso
Sofi Marso
3 godine pre

Poseta uposljenika lokalne samouprave od strane gradonacelnika je odraz postovanja prema uposljenicima i zainteresovanost da se vidi u kakve uslove rade, da cuje njihove probleme, ideje, predloge itd…

natam navam
natam navam
3 godine pre
Odgovori  Sofi Marso

“u kakve uslove rade”izgleda da ti dali budjavi sendvic, nepismeni botu.

Pertackibot
Pertackibot
3 godine pre
Odgovori  natam navam

Botica sa stransko ime sve se iskrši s padežovi. “Da se vidi u kakve uslove rade”.
Zabole li te kad se utepa, lale? 🙂
A be, kad numeš na knjiźevni, piši na maternji, kako te majka naučila, kako u kuċu oratite. Pa da si najveċu mudrost napisala, pa bi ti se iskidali ljudi od smejanje. Sofi, moj ti je prijateljski i dobronameran savet da bataljuješ botovanje. Em ne umeś, em se brukaš sa neznanje, a to što botuješ obaška. To je veċa bruka nego prodaja ljubavi, śto je kod “vas” česta pojava. Cela čaršija to zna, gnuśa se i ne moźe da veruje kako vi koji treba da skuźite za primer, isbrukaste grad ko nijedna lokalna samouprava u istoriji grada.
E, more… jadni moj Leskovac je za plakanje.