KARATISTI IZ BOJNIKA NA SVETSKOM PRVENSTVU

BOJNIK

 

(http://novanasarec.org.rs/index.php/2015/05/21/karatisti-iz-bojnika-na-svetskom-prvenstvu/)

Ekipa Karate kluba ”Pusta Reka” iz Bojnika, koju su činili Anabela Stefanović, Nikola Denić i Aleksandar Stojanović, osvojili su prvo mesto i zlatnu medalju u uzrasnoj kategoriji kadeta na Prvenstvu Srbije , koje je organizovao Šotokan karate savez Srbije a održano je u Sportskom centru ”Banjica” u Beogradu.

U konkurenciji kadetkinja kate pojedinačno, Anabela Stefanović osvojila je  drugo mesto i srebrnu medalju,  a  Nikola Denić u uzrasnoj kategoriji kadeta, osvojio je  treće mesto i bronzanu medalju. Aleksandar Stojanović je u  istoj uzrasnoj kategoriji osvojio četvrto mesto.

Na prvenstvu je bila izuzetno jaka  konkurencija, učestvovalo je 75 klubova iz cele Srbije sa 1056  takmičara.

„Takmičari I takmičarke Karate kluba “Pusta reka” iz Bojnika postigli su veoma zapažene rezultate, ali da je bilo korektnijeg suđenja, uspeh bi bio sigurno veći” , smatra trener ovog kluba  Stojan Radivojević .

“Takmičari Anabela, Nikola i Aleksandar, osvajanjem medalja na ovom prvenstvu , stekli su pravo nastupa za reprezentaciju Srbije, na predstojećem svedskom prvenstvu koje će se polovinom oktobra održati u Subotici „, objasnio je  Radivojević .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare