Građani pitaju: Komunalna policija nema prijave zbog parkiranja na trotoaru u ulici Nikole Skobaljića ali će pojačati kontrolu

LESKOVAC

Komunalna policija nema prijave zbog parkiranja na trotoaru u ulici Nikole Skobaljića u Leskovcu, navodi se u odgovoru JUGpressu na pitanje koje je postavio naš čitalac a mi preneli nadfležnima.

“Odeljenje komunalne policije Gradske uprave Leskovac, postupa po Zakonima i odlukama Grada, primenjujući ovlašćenja u skladu sa istim.

Po pitanju parkiranja vozila na površinama javne namene (trotoari), u ul.
Nikole Skobaljića, do sad nismo imali prijave građana, a po službenoj
dužnosti smo primenili ovlašćenje upozorenjem.
U narednom periodu ćemo nastaviti sa redovnim kontrolama komunalnog reda i zaštiti površine javne namene, od nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, dok ćemo u ul. Nikole Skobaljića pojačati kontrolu.

Ovom prilikom apelujemo na građane da poštuju komunalni red jer je to u
interesu svih građana, i pozivamo da ukoliko imaju neki problem iz
nadležnosti komunalne policije, isti prijave putem telefona 215-400,
218-818, 064/897-39-65, putem elektronske pošte
komunalna.policija@gradleskovac.org, kao i preko gradskog Uslužnog
centra, ili pisarnice Grada Leskovca”, navodi se u odgovoru koji u celini objavljujemo .

ČItaoci Regionalne informativne agencije JUGpress ukazuju na probleme u ulici Nikole Skobaljića.

Pišu nam da je u ovoj ulici, od semafora na raskrsnici sa Mlinskom pa do pumpe u Radničkom naselju na trotoarima sa leve i desne strane mnogo parkiranih vozila na trotoaru.

Kažu da deca do škole ” ne mogu da idu trotoarom zbog bahatih vozača nego idu ulicom i često se dešavati sukobi sa vozačima koji trube pesacima koji idu kolovozom a trotoarom ne mog”.

Pišu i da žene sa decom u kolicima ne mogu da prodju do grada.

ukazuju da s eradi o starom problemu ovog dela grada, koji niko ne rešava.

Čitaoci kažu da komunalna policija povodom ovog problema ništa ne rešava kao ni saobraćajna policija i da su im se više puta obraćali.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zoka
Zoka
1 godina pre

Kada će komunalna policija početi sa kontrolom primene epidemioloških mera u prostorijama lokalne samouprave, u kojoj niko ne nosi zastitne maske , pocev od rukovodioca odelenja pa dalje. To se posebno odnosi na uposljeike u zgradi osmospratnice.

Đumbir
Đumbir
1 godina pre
Odgovori  Zoka

Komunalna policija? Šta je to? Zar u Leskovcu postoji?
A sada ozbiljno…Ako smo za transparentnost, onda nije teško da se na nekom sajtu ili delu sajta transparentno objave sva postupanja, sve kazne, upozorenja i ostale mere koje komunalna policija (milicija) izriče. Tek tada bi se video kolko oni ne rade i samo troše gorivo vozikajući se automobilima.
p.s. Ako su malo, što je najčešći odgovor, neka zaposle još nekog stranačkog bizgova, da ne jede džabe sendviči

Jeca
Jeca
2 godine pre

Objavite, da ljudi u Srbiji znaju: Supernova od danas ne emituje kanale N1, Sportklub, Vavoom, Cinemania i Grand. Diktatura na delu.

Јужна пруга
Јужна пруга
2 godine pre

Степа Степанивић је школски пример комуналног хаоса који влада у Граду. Улица са поплочаним и сређеним тротоарима,бициклистичком сатазом,а пешаци морају да иду по коловозу, јер је тротоар буквално окупиран аутомобилима и робом из једног маркета. Људи заузели тротоар и скалдиште робу,као магацински простор. Срамота и брука. Други маркет у улици нема паркинг,па сви паркирају на тротоару. Дивљаштво и простаклук влада овим Градом

Cirkus od policije
Cirkus od policije
2 godine pre

Kakvi idioti.Ceo dan se vozikaju kolima, a cekaju prijave gradjana. Pa Stepe Stepanovica je blokirana, Mose Pijade,Svetoilijska….