Dveri:Ograničavaju kretanje u više od 24 sata a zovu par hiljda radnika da se vrate na posao

LESKOVAC

Nakon pisanja pojedinih leskovačkih medija i priča koje kruže čaršijom o pozivu radnicima Jure da se od ponedeljka 6. 4. 2020. godine vrate svojim radnim obavezama, imamo obavezu prema Leskovčanima da se oglasimo,saopštio je Gradski odbor Dveri.

“Pitamo, da li ovde zaista postoji iskrena briga za stanovništvo, ili je u pitanju nešto drugo, jer u istom trenutku kada se građanima preporucuje da ostanu kod kuće, da drže odstojanje, da se ne okupljaju u većim grupama, kada se ograničava kretanje na 24 časa  nekome pada na pamet ovako nešto, da  pozove par hiljada radnika da se vrate na posao.

Smatramo da se i pored svih preduzetih mera zaštite ipak radi o velikom riziku, pre svega po same radnike, ali i potencijalno po ceo grad i okolinu, pa  zato pozivamo sve nadlezne organe, a pre svega Krizni stab grada Leskovca da pod hitno ispitaju navode  iz medija i ako su istiniti, učine sve da do ovakokvog scenarija ne dodje, a ukoliko nemaju snage ili ingerencije, da o tome blagovremeno obaveste vise instance, Vladu Srbije i predsednika Vučića lično, a sve u cilju zaštite radnika i svih stanovnika grada Leskovca”, saopštio je Gradski odbor Dveri.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare