Aleksić: Vučiću preči albanski proizvođači paradajza nego srpski

BEOGRAD

Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sramna i skandalozna izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će „mali Šengen“ omogućiti proizvođačima paradajza iz Albanije da zarade i lakše izvezu svoju robu, jer je kao glavnu korist od tog sporazuma naveo korist albanskih poljoprivrednika, a ne srpskih.

„Vučić više brine kako će Albanac da proda svoju robu u Srbiji, nego gde će srpski seljaci da prodaju svoj paradajz. On ne zna da su upravo albanski proizvođači povrća, pa i paradajza, na tržištu Srbije u poslednjih nekoliko godina glavna konkurencija srpskim seljacima, i ovom izjavom je uvredio srpske poljoprivrednike“, naveo je Aleksić u pisanoj izjavi.

Aleksić je istakao da je Vučić tom izjavom potvrdio da je cilj režima dalje urušavanje sprske poljoprivrede i sela.

„Narodna stranka se zalaže za potpuni zaokret u poljoprivredi, maksimalnu zaštitu domaćih poljoprivrednika na tržištu Srbije, kao i za jačanje poljoprivrede, jer samo jaka poljoprivreda znači jaku ekonomiju“, naveo je Aleksić, koji je poljoprivrednik iz Trstenika i jedan od autora programa Narodne stranke za poljoprivredu.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
zeljko sarmandic Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
zeljko sarmandic
Gost
zeljko sarmandic

Gos'n Aleksicu, znate koliko nezenja ima u Srbiji?Pa meni je skoro pet banke.Uz taj paradajz doci ce i lepe Albanke.

Проститутки Бишкека