Zaplenili 680 grama marihuane

 

LESKOVAC

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu su, u dve odvojene akcije,  zaplenili oko 680 grama marihuane, 1,4 grama heroina i amfetamin sulfat težine oko 58 grama

Po ovlašćenju zamenika višeg javnog tužioca, određeno je zadržavanje G.S. (1975) i V.Č. (1983) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su 2. avgusta tekuće godine u Leskovcu u ulici Ilije Strele, prilikom pregleda osumnjičenog G.S. u džepu pantalona pronašli jednu kesu sa marihuanom težine oko 29 grama. Nakon pregleda, policijski službenici su na osnovu naredbe sudije za predhodni postupak višeg suda u Leskovcu izvršili pretres podrumskih prostorija kojom prilikom su u torbi pronašli još tri kese sa marihuanom težine oko 118 grama.

Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak istoga dana izvršen je i pretres kuće u kojoj boravi V.Č. i tom prilikom je pronađeno više kesa sa marihuanom težine oko 533 grama, heroin težine oko 1,4 grama i opojna droga amfetamin sulfat težine oko 58 grama.

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

Osumnjičeni su privedeni ameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare