Vučić u Vranju: Hoćemo jaču, bolju, snažnu i uspešniju Srbiju

VRANJE

Kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije, Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju počeo je u Vranju u Sportskoj hali pred oko 5000 ljudi. Isto toliko ih je bilo i ispred hale, kojima se Vučić najpre obratio.

Imamo zajednički cilj, hoćemo jaču, bolju, snažnu i uspešniju Srbiju, hoćemo takvu Srbiju da stvorimo i hoćemo zajednički da se izborimo za nju, rekao je Vučić.

„Biću kandidat svih ljudi koji nisu samo u našoj stranci i strankama naših koalcionih partnera. To sam danas shvatio snažnije nego ikada. To je potrebno, jer su danas, i pre nego što su izbori raspisani, a prećutkivali smo sve uvrede i klevete, viku i galamu koju su pravili oni koji ne rade ništa, a koji su ranije učestvovali u najvećoj pljački našeg naroda, zato što su danas još jednom pokazali šta je to što Srbiji žele, zato što su samo u jednom danu uspeli da se ujedine oko sopstvenih neistina i laži, i prete nasiljem i destabilizacijom zemlje, da u Srbiji prave Makedoniju, Ukrajinu, ili ne znam šta već .  Moj odgovor svima njima je, nisam vas se uplašio“, rekao je Vučić.

Biće ovo teški izbori i ne znam da li ćemo pobediti u prvom krugu, nastavio je Vučić.
„Ne znam, jer vidim kolika sila stoji iz njih, a ta sila nije narod, već svi oni koji bi da naprave nestabilnost i uruše mir i stabilnost koje smo stvorili. Samo snažna, moćna i odgovorna Srbija može da pobeđuje“, rekao je Vučić.

On je poručio da će prvi put ove godine značajnije biti povećane penzije i plate u javnom sektoru, ali na realnim osnovama, a ne da krademo od budućnosti naše dece.

Zahvalio se penzionerima koji su izdržali teške mere, jer su znali da je to jedino bilo moguće.

Na mitingu je bila skoro kompletna Vlada, najviši funkcineri SNS i stranaka koje podržavaju Vučića za predsedničkog kandidata, lokalni funkcineri iz Vranja i pojedinih opština Pčinjskg okruga.

 

Dačić: u aprilu biramo „između Srbije koja radi i Srbije koja se prenemaže“.

Na predizbornom mitingu zajedničkog kandidata vladajuće koalicije, predsednik socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić je rekao da na predstojećim izborima se bira „između Srbije koja radi i Srbije koja se prenemaže“.

Lider SPS na mitingu u Vranju pozvao je pristalice socijalista sa juga Srbije da glasaju za zajedničkog predsedničkog kandidata,

„Znam da u Vranju ima dosta neslaganja između SPS i SNS. Mi jesmo različite stranke, ali imamo isti cilj, a to je pobeda našeg kandidata Aleksandra Vučića, rekao je Dačić.

„Ovo će biti teški izbori, ovi su izbori laki samo za one koji gube, a mi nismo ti. Nama je potrebna pobeda u prvom krugu da bi se brže, jače i bolje nastavilo dalje“, rekla je potpredsednica SNS, Marija Obradović.

Na skupu je govorio i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma koji je rekao da Aleksandar Vučić mora da pobedi i dodao da on nije samo kandidat vladajuće koalicije, već kandidat građana.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare