Vreme između dve slave obeležili projekti

NIŠ

   Svečanim činom sečenja slavskog kolača Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Niš“  obeležio je krsnu slavu Sveti Vasilije Veliki. Slavlju je prisustvovao veliki broj zvanica. Prema rečima dr Slađane Majkić, direktorke ove zdravstvene ustanove, prethodnu godinu su obeležili dobri rezultati u radu Zavoda, odnosno pružanju usluga pacijentima, zadovoljavajuća realizacija finansijskog plana  i uspešne projektne aktivnosti. Ona je dodala da Svetog Vasilija Velikog kao krsnu slavu obeležavaju od 2001.godine.

         „Prošle godine smo završili smo jedan projekat koji je  finanistan od strane Ministarstva spoljnih poslova Bugarske,  a u toku je projekat koji je finanisran  od strane  grada Niša i KLERP-a i koji će trajati do marta ove godine “, kazala je  dr Slađana Majkić.

             Ona je dodala da će ZZZR „Niš“ nastaviti i u ovoj godini sa projektnim aktivnostima.

              „Smatramo da je projektno finansiranje jako važno i da  je to način i put da se dođe do kvalitetne i dobre opreme i da se pruži zdravstvena zaštita ljudima ne samo na teritotiji grada već i šire koja je njima teže dostupna“, istakla je Majkić.

              U toku je  ispitivanje celokupnog zdravstvenog stanja svih invalida rada, a rezultati će u mnogome pomoći nadležnim institucijama da eventualne zdravstvene probleme radnika svedu na minimum, ističe Majkić.

           Dodala je da je  ovaj praznik od velikog značaja i za samu ustanovu.

         „Na dan naše slave pozivamo prijatelje, naše saradnike i naše zaposlene u Zavodu da se svi okupimo i da zajedno  proslavimo ovaj dan sa ciljem da zajedno sačuvamo svoje kulturno nasleđe i očuvamo tradiciju slave“, dodaje dr Slađana Majkić.

           Direktorka Zavoda za zaštitu zdravlja radnika „Niš“ naglašava da je vreme obeležavanja slave i vreme kada se sumiraju rezultati iz prethodnog perioda i planiraju novi poslovi ali i postavljaju novi ciljevi kojima se tokom godine do naredne slave teži.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare