Vranjski SDPS odgovara opoziciji

LESKOVAC

 

Nakon saopštenja za javnost, takozvane ujedinjene opozicije, čije eventualno i povremeno delovanje,izrazito cenimo i poštujemo, imamo potrebu i obavezu prema našim biračima i simpatizerima da se obratimo javnosti u nameri da odgovorimo na izvesne prozivke u pomenutom saopštenju.

Nepotrebnim etiketiranjem koalicionih partnera na vlasti,opozicija pokušava da omalovaži svačije delovanje na vlasti.Takozvani problemi na koje se opozicija poziva su globalnog karaktera i podsećamo da su bili nerešivi i u trenutku kada su oni činili vlast.

Kao deo koalicije na vlasti uvek smo odgovorno radili svoj posao u resorima koje su vodili i vode naši ljudi,radićemo tako i u buduće. Svaki čovek sa kojim smo razgovarali i pomogli mu je naš politički uspeh.

Sa koalicionim partnerima smo lako nalazili zajednički jezik jer se vodimo jednim zajedničkim interesom, a to je boljitak za sve građane Vranja. Podržavamo sve pokušaje zavođenja reda u zakonskim okvirima, koliko god te „mini reforme“ bile bolne, jer samo pridržavanjem zakonskih regulativa možemo nešto suštinski promeniti.

Opoziciji želimo puno uspeha u daljem „ujedinjenom“ delovanju, jer im se pruža mogućnost da tako ujedinjeni možda i pređu centzus na nekim predstojećim izborima”, saopštio je Gradski odbor SDPS Vranje.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека