VRANJSKI DS : ZLOUPOTREBA PROSTORIJA I POZICIJA ILI KO STOJI IZA MINISTARKE

VRANJE

Bahato i drsko SNS opet fabričke prostorije zloupotrebljava u kampanji prilikom boravka u Vranju potpredsednice te stranke Zorane Mihajlović, saopštio je danas Gradski odbor DS u Vranju.

 

“Iako su pokušali da sakriju skup od javnosti, nisu uspeli. Najpre se pojavila fotografija SMS poruke kojom pozivaju ljude da dođu u prostorije ”Jumka”, a potom i fotografije sa tog skupa. Već smo upozorili da je neprimereno i drsko održavanje političkih skupova u fabričkim halama, sada to činimo opet.
Bojan Pajtić, predsednik Demokratske stranke, biće danas u Vranju, pa smo mi to najavili kao stranački skup koji održavamo u Sportskoj hali. Vranje ima prostore i za političke skupove, te je besmislena vaša tvrdnja da nemate gde drugde to da radite. Pitajte, ako ne znate.
Dakle, poštovani članovi SNS-a, politička kultura podrazumeva da znate razliku između dolaska ministarke i potpredsednice stranke, jer nije svejedno dolazi li u zvaničnu ili u stranačku posetu. I mediji su obmanuti informacijom da će ministarka Mihajlović posetiti Pozorište ”Bora Stanković”. Umesto toga, dobili su potpredsednicu SNS Mihajlović koja na stranačkom skupu pljuje lokalnu vlast, pre odlaska u prostorije Jumka na stranački skup.
Interesantna je i njena konstatacija da lokalna vlast nije ništa uradila u obnovi Pozorišta prethodne dve godine. Pozorište je izgorelo pre četiri godine, a prve dve je SNS bio deo lokalne vlasti i u vreme kada je izabran izvođač radova koji je kontaminirao Pozorište oplatolom (i slučajno je juče na fotografijama iza Mihajlovićeve u Surdulici).

 

 

Surdulica Zorana Mihajlovic 2 Surdulica Zorana Mihajlovic Surdulica Yorana Mihajlovic3 Surdulica Zorana Mihajlovic 1

 

 

To i ne treba da čudi ako se ima u vidu njena izjava nakon prve ”smrdljive zgrade” u Srbiji: ”Desilo se, niko nije kriv”.
Jedina istina koju je izgovorila je da će građani glasati po delima onih koji su na vlasti. Dovoljno je samo da zamisle Srbiju sa njima još četiri godine i znaće za koga će glasati”, navodi se u saopštenju vranjskog DS.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare