Vranjski DS o smeni : Olovka moćno oružje na izborima

VRANJE

Povodom današnjih dešavanja u Skupštini grada saopštenjem za javnost oglasio se Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju, koje prenosimo u celosti.

“Odbornici vladajuće većine Skupštine grada u Vranju danas su izglasali smenu direktora Javnog komunalnog preduzeća “Komrad” i još dva člana Gradskog veća. Time su još jednom potvrdili da se bave isključivo sobom, umesto da se bave onim zbog čega su dobili mandat građana –egzistencijalnim i infrastrukturnim problemima. To potvrđuje i činjenica da su za tri godine svog mandata ovo treći članovi Gradskog veća na pozicijama za ekologiju i poljoprivredu, a grad nikad nije bio prljaviji i poljoprivrednicima nikada teže nije bilo.

Umesto da im prioritet bude zapošljavanje i sprečavanje mladih da odlaze iz Vranja, oni bahato i kršeći zakone sprovode svoju pravdu, vodeći računa isključivo o ličnim interesima zatvorene unutarstranačke strukture. Odbornici Demokratske stranke ne učestvuju u radu Skupštine grada u ovakvim uslovima već dva meseca, ne želeći da daju legitimet svojim prisustvom njihovom bezakonju. To ne znači da ne pratimo šta se dešava i ne znači da oni koji to rade neće snositi posledice.

Do lokalnih izbora ostalo je manje od godinu dana. Današnje kadrovisanje opomena je Vranjancima koliko je olovka moćno oružje na izborima i podsećanje da je SNS u Vranju ovako radio i 2013. godine, pre nego što se odbor raspao. Izgleda da je ovo opet početak kraja”, stoji u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека