Vranje: Problem kiša i zamena azbestnih cevi

VRANJE

 

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je danas za JUGpress da je jučerašnje nevreme  pričinilo štetu I u tom gradu a da će se njene razmere znati kada komisija koja rdai na terenu zvarši svoj rad.

“Od pre deset dana,  kad je bilo prvo nevreme,  mi smo na  sednici Štaba za vanredne situacije odmah formirali komisiju  koja je , po prijavama grdajana, odmah izlazila na teren”.

 

“  Grdajani su pretrpeli štetu u materijalnom smisli ali isto tako imaju probleme  poput izlivanja kanalizacije u podrumske prostorije I slično”, rekao je Milenković I dodao da se “na terenu radi skoro 24 sata. Službe preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ zaista pokušava sve , i nadljudskim naporima,  da to reši. Problem je, uslovno rečeno, I to što se  trenutno paralelno radi i zamena azbestnih cevi, te na tim mestima gde se vrši kopanje jima dodatnih problema. Tlo je mekše , radovi nisu definitivno završeni  I  nanosi vode prave ogromne rupe i kratere što može biti itekako biti opasno “, objašnjava Milenković.

On kaže da ga je na samom početku mandata gradonačelnika „sačekala“ bolest kvrgave kože kod goveda .

“To smo morali veoma brzo da rešavamo I, hvala Bogu, epidemija je zaustavljena.”, rekoa je Milenković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare