Vlasotinčanka Aleksandra pomera granice – postala je majka u 51.godini

VLASOTINCE

Aleksandra Živković je pomerila granice i prevarila statistiku koja kaže da u Srbiji žene prvo dete dobijaju do 30.godine dok je Aleksandri to pošlo za rukom u 50.

                       Ova Vlasotinčanka koja živi u Nišu juče popodne na niškoj Ginekološko-akušerskoj klinici donela je na svet zdravu  devojčicu od tri kilogama i 280 grama a dugu 50 centimetra.

                        “Ne možemo da opišemo našu sreću što smo dobili novog člana porodice. Srećan sam zbog moje sestre koja je veliki borac a biće još bolja majka. Još uvek nije odlučila kako će se beba zvati, ushićen je ujak Miloš Živković.

                         Aleksandra je ostala u drugom stanju uz pomoć vantelesne oplodnje a trudnoću je podnela bez problema. Ipak, lekari su iz predostrožnosti odlučili da je porode carskim rezom.

                          Dok se Aleksandra oporavlja od carskog reza, njena majka obavlja poslednje pripreme za njen i bebin dolazak kući.

                           “Ćerka je sada dobro, prvog dana joj je bilo teško, što je i normalno s obzirom na hiruršku intervenciju. Međutim, priznala mi je da je na sve zaboravila kada je videla bebu “, kaže Snežana dok priprema krevetac za   bebicu.

                          Ime devojčici daće majka Aleksandra.

               “Kazala mi je da ima na umu tri imena, da se još nije odlučila. Meni je svejedno, važno je da su posle svega i ona i beba dobro”, kaže Snežana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare