Više od 1000 niških penzionera danas se učlanilo u SNS

NIŠ

Više od 1000 članova Udruženja penzionera grada Niša učlanilo se danas u Srpsku naprednu stranku. Naprednjacima su kolektivno pristupili i članovi udruženja građana “Za Niš” koje okuplja inženjere, lekare, poljoprivrednike i mlade. 

U ime organizacije niških penzionera, koji su pristupili Srpskoj naprednoj stranci, obratio se predsednik Udruženja Vlastimir Gocić:

„Kada su krenule mere umanjenja penzija, zagovarano je da se penzioneri povedu u kontra akciju i da im se obećaju 50 posto veće penzije. Mi smo ipak procenili da će predložena mera, iako nepopularna, dati očekivane rezultate, a to je oporavak zemlje. Pole 72 godine našeg postojanja, odlučili smo da podržimo sve ono što Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka čine za naš narod“, izjavio je Gocić.

Srđan Stojanović, predsednik udruženja građana, koje postoji šest godina, istakao je da svi njihovi članovi pristupaju Srpskoj naprednoj stranci zato što žele pozitivne promene u Nišu i na jugu Srbije, ali i unapređenje života u ovom delu Srbije, što prepoznaju u politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

„Prepoznajemo se sa ljudima koji imaju takve ciljeve i udružujemo se, što je mnogo više od same politike. Cilj nam je da ostvarimo maksimalne rezultate.  Ko igra velike utakmice, on napravi i poneku grešku ali, nama nije cilj splitanje nego unapređenje. Zato se nalazimo  među ljudima koji žele unapređenje i promene, da se napravi nešto novo u odnosu na zadnje godine kada se Srbija rušila i rasturala. Želimo da krenemo novim pravcem i u tome dajemo punu podršku gradkom odboru Srpske napredne stranke“, izjavio je Stojanović.

On je rekao da će Udruženje građana „Moj Niš“ nastaviti da postoji i da će delovati u okviru strategijskih pravaca koje bude određivala SNS.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Niš Zvezdan Milovanović ponovio je reči predsednika Republike Aleksandra Vučića da su penzioneri najzaslužniji za uspeh reformi u poslednje četiri godine jer su podneli njihov najveći teret.

„ Ne samo da su na strani onoga što se radi nego su i masovno pristupili Srpskoj naprednoj stranci .Ne samo da  učestvovali i  izgradili ovoga što imamo već su stali da odbrane ovo što ima

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare