Veličković: Lepo što se SNS toliko interesuje za nas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Nosilac liste istoimene Grupe gradjana Gojko Veličković rekao je danas da ej “lepo što se leksovački SNS” toliko interesuje za njih i zahvalio se na reklami.

On je , na pitanje novinara JUGpressa da prokomentariše objavu leskovačkog SNS na njihovoj fejsbuk stranici rekao da je čuo da su “nešto objavili” i zahvalio s ena reklami jer “tu njihovu stranu siguurno parti dosta ljudi”

SNS je objavio kako su predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovič-Palma i predsednik lokalnih naprednjaka Goran Cvetanović “zaključili da rukovodioci grada moraju imati dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije, što podrazumeva isključenje bilo kakve saradnje sa pojedinim političkim opcijama poput Grupe građana „Gojko Veličković” .

Veličković je rekao da takvi pritisci na druge liste od strane leskovačkog SNS “nas dovore u poziciju da moramo smai da pobedimo”.

On je rekao i da će “možda i ti koji sada to objavljuju posle 21. juna doći kod nas da ih prihvatimo u koaliciji”.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Požarni
Požarni
4 godine pre

Kakav šamar Mesku, ma nije mu ni do kolena. Razotkrio mu je skroz namere i jos jedanput mu pokazao da je sposobniji i pametniji od njega. Od kada nisam uživao u govoru nekog političara.

Joca
Joca
4 godine pre

Nikad te nisam glasao, bio sam za tvoj opoziv, ali cu sad da glasam za tebe. I ja i cela familija!