Jedinstvena Srbija u Leskovcu ni po koju cenu ne ulazi u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i njihovim liderom Goranom Cvetanovićem

LESKOVAC

Jedinstvena Srbija u Leskovcu ni po koju cenu ne ulazi u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i njihovim liderom Goranom Cvetanovićem, rečeno je JUGpressu u ovoj stranci.

Neviđena zloupotreba slučajnog susreta sa Draganom Markovićem – Palmom od strane „političara na zalasku karijere“ Gorana Cvetanovića! kažu u Gradskom odboru Jedinstvene Srbije u Leskovcu.

“U četvrtak, 11. juna, u pauzi između dve tribine u Vranju i Leskovcu, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković – Palma boravio je na motelu „Predejane “.

Na žalost, u tom trenutku gospodin Goran Cvetanović je držao svoju stranačku promociju u istom motelu (!) i naravno došlo je do kurtoaznog susreta”, rekli su nam u ovoj stranci.

„Izjava Gorana Cvetanovića je apsolutna laž“ izjavio je potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za gradonačelnika Nenad Filipović.

Nakon pauze u Predejanu, Dragan Marković Palma je održao miting u Donjem Stopanju na kome je dao bezrezervnu podršku našem kandidatu za gradonačelnika, ističući da je sazrelo vreme da i Leskovac dobije novo rukovodstvo koje će na domaćinski način brinuti o svim svojim sugrađanima, navode u Jedinstvenoj Srbiji.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kečeri
Kečeri
4 godine pre

Vi ste be ko kečeri – lažno tepanje. Ne verujem nešto da JS i SNS neće u koaliciju, a da bi otišo u prostorije JS, mora da prođeš pored prostorije SNS. Mesko sve me stra nema žbirovi …

Sanja
Sanja
4 godine pre

Lele kolko lazovi na sve strane!