Tončev predstavio političku platformu: Posao, izgradnja, porodica

SPS SURDULICA PREDSTAVILA POLITIČKU PLATFORMU: POSAO, IZGRADNJA, PORODICA

SURDULICA

NovicaTončev, potpredsednik SPS-a i predsednik SPS Surdulica predstavio je danas  političku platformu te stranke koja se sasto9ji od tri tačke : POSAO, IZGRADNJA, PORODICA. 

“Vezano za posao SPS Surdulica nastavlja sa  otvaranjem novih radna mesta i pružanjem podrške pri zapošljavanju, obezbeđivanjem beneficija za poljoprivredu i stočarstvo, maksimalno koristi sve turističke potencijale i nastavlja sa stvaranjem uslova za privlačenje investitora. 

Izgradnja je jedan od tri noseća stuba političke platforme SPS Surdulica i odnosi se na izgradnju Edukativnog centra ” Stari Rid”, Internog odeljenja Zdravstvenog centra, izgradnju sportskog centra “Vodeničište”, rešavanje kanalizacionog prstena oko Vlasinskog jezera, realizaciju projekta Tržnog centra “Pijaca”, izgradnju fabrike “Vlasinski Med”. Nastavlja se sređivanje mreže puteva i uvođenje kanalizacije, interneta i gasa. Pravi se zatvoreni bazen,  još novih domova, škola i vrtića i centara za boravak starih lica, kao i parking garaža. 

SPS Surdulica insistira na očuvanju tradicionalnih porodičnih vrednosti, radi na poboljšanju perspektive mladih i stvaranju ambijenta za povratak iseljenih porodica. Kontinuirano se obezbeđuje zaštita žena i majki, unapređuje socijalna i zdravstvena zaštita penzionera i najugroženijih grupa ljudi i podstiče razvoj malih porodičnih preduzeća. 

“Zadatak svih nas koji vodimo Surdulicu jeste da svima pokažemo kako se ovde može lepo, a pošteno živeti i raditi. Posebno se trudimo da mlade ljude motivišemo i inspirišemo da ostanu u Surdulici da zajedno naš grad izdvojimo na mapi Srbije. Uvereni smo da će naša jasna vizija napredne i uspešne opštine sadržana u političkoj platformi POSAO, IZGRADNJA, PORODICA, opravdati  poverenje  građana i da ćemo nakon 21.juna 2020. zajedno nastaviti da gradimo lepši i bolji život””, izjavio je Novica Tončev, navedeno je u saopštenju SPS Surdulica. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare