Uskoro smena u vranjskom „Vodovodu“

VRANJE

Groran Đoređević, direktor JP „Vodovod“ u Vranju, po svoj prilici  biće razrešen na prvoj narednoj sednici Skupštine Grada.

On je nedavno dao ostavku i na njegovo mesto kako Jugpress nezvanično saznaje biće imenovan Marjan Stanković pomoćnik gradonačelnika.

O ovoj promeni na vrhu vranjskog „Vodovoda“ već danima se priča u gradu, ali niko se tim povodom nije oglašavao, ni gradsko rukovodstvo, ni SNS čiji je Đorđević član, i koji je zahvaljujući tome postavljen za direkrora ovog javnog preduzeća.

„Vodovod“ je svojevremeno bio jedan od bolje stojećih kolektiva i po poslovanju i po platama, ali već godinama, kolaju priče da više nije tako, da je ovaj kolektiv postao „meka“ za prijem naprednjačkih kadrova bez ikakvih kvalifikacija.

Marjan Stanković je pre odlaska na funkciju pomoćnika bio direktor „Parking servisa“, ali pošto su morali da se zadovolje „apetiti“ stranaka koji podržavaju vlast na lokalnom i republičkom nivou, došlo je do promene pa je na njegovo mesto imenovan Dejan Manić Manda iz Jedinstvene Srbije. Tako je Stanković dobio novo zaduženje, da pomaže gradonačelniku.

Odavno je poznato da se na rukovodeća mesta ne postavljaju kadrovi po stručnosti već po pripadnosti vladajućoj stranci. Zato nam je valjda grad ovako prljav i raskopan i bez nade da će se u skorije vreme nešto promeniti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare