Uručene sportske nagrade u Vlasotincu

VLASOTINCE

U Vlasotincu su za najbolje sportoste u 2021. godini proglašeni šahistkinja Anđela Dinić i atletičar Bogdan Zdravković.

Najbolji klub je ORK Vlasotince, najbolji trener je Miloš Mitov, Atletski klub „Vlasotince“, a najbolji sportski radnik Radovan Stanković, Fudbalski savez opštine Vlasotince.

Priznanje za poseban rezultat u 2021. na velikim takmičenjima dobio je Živan Šušulić iz Šahovskog kluba Vlasotince. Posthumno priznanje dodeljeno je Dušanu Krstiću, osnivaču OK Vlasina, za veliki doprinos razvoju odbojke.

Nagrađene su i sportske nade:
Danilo Miljković – FK Vlasina
Mihailo Momčilović – ŠK Vlasotince
Helena Todorović – SU Pokret
Luka Todorović – FK Mladost
Sara Stanković – ŽFK Rosulja 2014
Dušan Todorović – AK ,Vlasotince
Anđela Đikić – AK ,Vlasotince
Darko Jovanović – KBK Vlasotince
Mihajlo Stojiljković – SU ,Akademija Vlasina

Sportski savez je za doprinos u razvoju sporta na teritoriji opštine Vlasotince ove godine uručio nagrade i opštini Vlasotince, Kulturnom centru, Sportsko-rekreativnom centru Vlasina, Turističkoj organizaciji opštine Vlasotince i Mesnoj zajednici Ladovica.

“U budžetu opštine Vlasotince, predvideli smo za redovne programe finansiranja u sportu 35 miliona dinara”, rekao je predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović i dodao da će se u toku godine možda omogućiti i vanredni programi finansiranja sportskih klubova.

Na ovoj svečanosti je minutom ćutanja odata pošta nedavno preminulom istaknutom sportskom radniku Dušanu Krstiću, osnivaču Odbojkaškog kluba Vlasina.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare