UREĐUJU SE PUTEVI GRDELIČKIH SELA

GRDELICA

 

U toku su radovi na ugradnji drobljenog frezovanog materijala na lokalnim i nekategorisanim putevima u selima pored Grdelice. Vrednost radova je šest miliona dinara, a investitor je leskovačka Direkcija za urbanizam i izgradnju. Rok za završetak radova je 75 dana.

“Nasipanje puteva se vrši materijalom sa starog autoputa Beograd – Skoplje, koji se deponuje na lokaciju kod Male Kopašnice. Asfaltni materijal se drobi, razastire po trasi, ravna grejderom i sabija valjkom. Radovi su do sada završeni na putu od Oraovice ka Vojinici” rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović koji je obišao ova sela.

“Pored uređenja centra grada, nikako ne želimo da zanemarimo seoske sredine i zato se trudimo da svim građanima obezbedimo što bolje uslove za život, bolje puteve i lakši pristup do škola, ambulanti, mesnih zajednica… Ova investicija je veoma značajna za meštane, s obzirom na to da je put od Oraovice ka Vojinici bio u veoma lošem stanju”

Vojinici je selo sa oko 300 domaćinstava. Migracije gotovo i da nema, a u selu živi i 60-tak dece. Uređenje puta mnogo će značiti đacima koji svakodnevno pešače do škole u Oraovici.

 

Grdeleica putevi 1

Perica Gavrilović iz Mesne zajednice Grdelica, koji je sa svojim timom angažovan na deponovanju asfaltnog materijala, zahvalio se gradonačelniku na podršci u realizaciji brojnih projekata.

“Svi ti projekti imaju za cilj stvaranje boljih uslova za život meštana grdeličkog kraja. Trudićemo se da, u saradnji sa lokalnom samoupravom, sve ono što smo započeli, u narednom periodu uspešno završimo. To je za dobrobit naše dece i ostalih građana sa ovog područja.”

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare