U Vranju akcija ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno”

VRANJE

U glavnoj ulici, u ponedeljak, Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, Tehnička škola, JP ,,Parking servis“ i Saobraćajna policija organizovali su akciju ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“.

 „Akcija je preventivna i cilj je da se ukaže na greške i pokaže kako izgleda pravilno parkiranje. Lokalna samouprava će nastaviti da pruža podršku svim aktivnostima kako bi uvela red u ovu oblast“, kaže predsednik Supštine grada dr Dejan Tričković.

On je dodao da je rešavanje problema u oblasti parkiranja moguće jedino koordinacijom i saradnjom svih relevantnih subjekata.

Akcija ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“ trajaće pet dana. Posle toga sledi kažnjavanje za nepropisno parkiranje, ističe direktor JP ,,Parking servis“, Marjan Stanković.

Veliku podršku realizaciji ovog projekta daju učenici Tehničke škole, koji su danas u centru grada delili  građanima i vozačima flajere o bezbednom parkiranju.

Marina Simonović, učenica ove škole  je rekla da današnja akcija ima za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju, promovisanje pravilnog parkiranja i podizanje saobraćajne kulture na viši nivo.

Narednih dana osim glavne, akcijom će biti obuhvaćene Lenjinova, Dunavska, Beogradska i ulica Bore Stankovića.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare