U toku uređenje seoskih sredina

VRANJE

Na teritoriji grada Vranja u toku su radovi na uredjenju seoskih sredina. Sređuju se putni pravci u ukupnoj dužini od 24 kilometra.

Lokalna samouprava, sa asfaltiranjem nekategorisanih puteva, ulaže višestruke napore na poboljšanju uslova života za sve građane sa domaćinstvima van grada, kaže pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić.

„Radovima je obuhvaćeno čišćenje rastinja pored puteva, uređenje jarkova i bankina. U te svrhe izdvojeno je 600.000 dinara. Uvažavajući potrebe meštana, sa ciljem povećanja sveukupne bezbednosti u saobraćaju na lokalnim putevima, Grad je ovogodišnjim Komunalnim programom za ove poslove uvrstio sela Ćukovac, Kumarevo, Tibužde, Kupinince, Aleksandrovac, put Rataje – Pavlovac, Ristovac, Buštrenje i deonicu Gornji Vrtoš prema selu Stropsko. Predviđeni rok za završetak radova je poslednja nedelja novembra, a izvođač je firma Hidrokop iz Sopota“, rekao je pomoćnik gradonačelnika.

Nakon prošlogodišnjih radova, ovo je još jedan dokaz da gradsko rukovodstvo ima veliko razumevanje za rešavanje problema sa kojima se susreću ljudi sa sela, izjavio je predsednik Mesne zajednice Ćukovac Miodrag Đorđević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare