U Gimnaziji dodeljene diplome i proglašeni najbolji

VRANJE

Maturantima Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju svečano su dodeljene diplome. Nagrađeni su i pohvaljeni učenici koji su svojim radom, uspehom, postignućima obeležili protekli period školovanja.

„Ponosni smo što u ovoj generaciji imamo veliki broj nagrada i pohvala, odeljenje koje je dobilo najviše republičkih i međunarodnih priznanja i sa ponosom možemo reći odeljenje generacije. U velikoj i jakoj konkurenciji imamo i proglašenje đaka generacije, kao i najboljeg sportiste“ kaže direktorka Suzana Mišić Stanković.

Đak generacije je Jelena Filipović sa pet osvojenih mesta na republičkim takmičenjima, a najbolji sportista je Marjan Janković, svetski prvak u karateu.

Među nagrađenima su učenici koji su dobili priznanja za osvojena prva tri mesta na okružnim, republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Odeljenje matematičkog smera, 4/6 predvođeno odeljenjskim starešinom Dijanom Kostić, proglašeno je za odeljenje generacije. Oni su osvojili dva međunarodna, devet republičkih i osamnaest priznanja na okružnim takmičenjima, ističe direktorka ove obrazovne ustanove, koja je uručila nagrade i pohvale učenicima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare