Trotoar nije za pešake u Leskovcu

LESKOVAC

A i šta će pešaci na trotoaru kad tu bahati vozači ostavljaju automobile.

Ovo je ulica Pana Đukića u Leskovcu danas.

A mesto je udaljeno nekoliko stotina metara od Policijske uprave u koj sedi i saobraćajna policija koja pomaže pauku da nosi automobile.

Iz ove ulice ne nose automobile, radije to čine oko zdravstvenih ustanova. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

14 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dejan
Dejan
4 meseca pre

U Leskovcu svi oće da parkiraju auto ispred kuće, na trotoaru. Garaža je pojam koji ne postoji, odnosno zamenjen je pojmom trotoar.
A to je posledica toga d i mup leskovca koristi trotoare sa obe stane puta pored zgrade tako d stavi pešacima jasno do znanja da treba da se kreću ulicom, jer trotoar je predviđen za automobile.
……

Deki
Deki
4 meseca pre

U leskovcu nema mesta za parkiranje definitivno. Osim kod lidla, rode, i masinoteksa i tehnoloskog. U drugim krajevima grada je sve puno. Ako hoce covek da zavrsi nesto u opstini ili u pio i osmospratnici treba da ostavi auto na drugi kraj grada pa da dodje pesice. Jednostavno moraju neki da se parkiraju na trotoar, nisu svi vozaci bahati. A nije resenje ni kazne ni pauk.

Oi!
Oi!
4 meseca pre
Odgovori  Deki

Ajde, teško da se prepešači par stotina metara. Nije Leskovac tolko veliki da mora vozilom da se ide od opštine do suda, pa do osmospratnice i slično. Pre je problem u tome što su većia ualjeni, pa oće iz auto da završe posao, pokupe klince iz vrtića, naruče pljeskavicu, overe knjižicu,…

Vucjanac
Vucjanac
4 meseca pre
Odgovori  Deki

U pravu si brate 100%. Svi ce platiti parking 33 din.,ali treba jos mnogo parking prostora…mnogo. Nek prave i parkinge na sprat,samo nek naprave…Treba napraviti istrazivanje,koliko nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila ima i na kojim mestima u gradu,u periodu od sat vremena i minimum toliko planirati novih parking mesta…

Oi!
Oi!
4 meseca pre

A šta radi onaj crveni preko puta što je parkiran na trotoaru pored lokala notara? Verovatno “samo da pita nešto”. Ako me sećanje dobro služi tu je i pešački prelaz.
p.s. Kao što s pravom upućujete pitanja Belanu u inspekciji zbog divlje gradnje, ne bi bilo loše da ga u ime građana priupitate zašto komunalci ne uređuju komunalni red u gradu. Slična pitanja bi trebalo uputiti i nadležnima u saobraćajnoj policiji.

Nevenka
Nevenka
4 meseca pre

Mogli bi da prodje te kod vatrogqsnog doma,,decijeg vr5ica na hisari pa sve do skole gde trotoare koriste za parkiranje auta

Baka
Baka
4 meseca pre
Odgovori  Nevenka

A tek da vidite ulica Cara Lazara malte ne strogi centar…tu trotoar ne postoji,s leve strane asfalt od pre 50god.ne postoji samo blato a leva strana ides 20metra pa drvo ogromno ,pa opet 20 metra drvo ,ne postoji sansa da prodjes,a onda s sva ta agonija produzava u Stepe Stepnovica ulica koja je komletno sredjena sa trotoarima ,ali probajte da prodjete tim istim trotoarima…AUTO DO AUTO…ZNACI CEO LESKOVAC JE NEMOGUCA MISIJA AKO HOCETE DA PRODJETE TROTOAROM PESICE ILI JOS GORE DECIJIM KOLICIMA????????

Duck
Duck
4 meseca pre

VL tablice,ne zamerite

Casper
Casper
4 meseca pre

Ma idi… Gde još to ima da policija i komunalna milicija radi svoj posao? Parkira ti čovek auto na ulaz, zoveš policiju, ono kažu: ako je privatni posed nije to za nas. Zoveš komunalnu: nije to naše, zovite policiju. Dalje ima ono sa ludom i zbunjenom…

LE LE i kuku
LE LE i kuku
4 meseca pre

A šta reci za ulicu Dositeja pored sajma. Tu ne smeju da nose. pitao sam jednim ove iz parking servisa i dobio odgovor da je to ulica manjeg prioriteta a ulica 11 oktobra koja je inače slepa ulica redovno se čisti. Pa šta je sa ulicom Majora Tepića i sva ova parkirana vozila na sred ulice oko san Marco. A naravno gazda ostavlja svog džipa na sred trotoara između 2 pešačka prelaza i nikom nista

Goxy
Goxy
4 meseca pre

Pišete gluposti da bi eto bili čitani. U Leskovcu nema parkirališta pa moraju ljudi da se parkiraju i po trotoarima i ulicama i u užem i širem delu grada. Umesto da kritikujete nadležne što ne grade parkirališta i što su uništili postojeća vi pišete kako neko treba da se kazni. Ako se i kazni, problem opet nije rešen Kod Lidla i Rode nema problema sa parkiranjem jer ima parkinga što znači da grad treba da planira budućnost a kako ga planira tek će da se vidi kad se usele stanari u obe zgrade kod SUP-a

Perica
Perica
4 meseca pre

U Leskovcu su trotoari za parkiranje vozila, a ne za kretanje pesaka.” Bravo za saobracajnu policiju resice uskoro problem parkiranja u Leskovcu”

Vladimir Andjelkovic
Vladimir Andjelkovic
4 meseca pre
Odgovori  Perica

22.Januara zaustavio sam se na trotoaru preko puta Uni-credit banke,da bi samo podigao novac sa bankomata.Supruga je ostala u kolima.Sve je trajalo nepunih desetak minuta.Kada sam se vratio saobracajni policajac mi je napisao kaznu. Pitam sebe posto postovanog policajca nisam mogao gde da se zaustavim nakratko da bi zavrsio pomenutu obavezu.Poso nasih saobracajaca nisu samo represivne mere kaznjavanjem nego i savetodavne u cilju resavanja kompleksnog problema.