Trinaesti turnir rukometnih nada “Meteor 2018”

LESKOVAC

U SRC „Dubočica“ rukometni  klub „Meteor“ organizovao je 13. Turnir  rukometnih nada „Meteor 2018“ u kome su se takmičili devojčice i dečaci od 8 do 16 godina, odnosno generacije rođene   2002/03, 2004/05. Organizovano je i takmičenje u mini rukometu za generacije 2007/08 i 2009/10 godine i mlađe.

Turnir je otvorila Brankica Stamenković, članica Gradskog veća Grada Leskovca, koja je izrazila zadovoljstvo brojem okupljenih mladih rukometnih nada.

„Rukomet, po kome je nekada Leskovac bio čuven, jedan je od prioriteta kada su u pitanju ulaganja grada i razvoj sporta. Zato su u budžetu opredeljena sredstva i za ovaj turnir. Lokalna samouprava će nastaviti da pruža podršku klubovima, a unapredićemo i uslove za bavljenje sportom zabršetkom još jedne hale, a sve sa ciljem da leskovačkio rukomet vratimo na nivo koji je nekada imao.

Na turniru je učestovavalo preko 500 mladih rukometaša i rukometašica. Oni su predstavljali  17 klubova u 28 ekipa, a došli su iz Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare