Trideset devet tačaka za sednicu Privremenog organa: Menjaju direktore, dele pare, podnose izveštaje, prodaju imovinu grada

LESKOVAC

Trideset devet tačaka planirano je za današnju sednicu Privremenog organa.

Na dnevnom redu su i smene dvojice direktora, u Narodnom pozorištu i Turističkoj organizaciji Leskovac (TOL) , imenovanje vršilaca dužnosti i promena upravnih i nadtornih odbora u ovim ustanovama , ali i odluke o finasiranju u oblasti sporta, usvajanje izveštaja o radu Gradske uprave, glavnog urbansite, Gradskog pravobranilaštva i slično.

U nekoliko tačaka članovi Privremenog organa baviće se i komunalnom milicijom, koja se u velikom broju slučajeva na poziv građana izjašnjava kao “nenadležna” ali i Gradskom apotekom koja, nećete verovati, i dalje postoji i tamo v.d direktorka prima platu iako njihovih apoteka u Leskovcu odavno nema. A planovi su vezani za rasprodaju preostalih lokala .

Na današnjoj sednici će članovi Privremenog organa doneti odluke i o prodaji delova imovine grada. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Micko
Micko
4 meseca pre

Kada ce biti smenjen direktor JKP Komunalac Sinadinovic, koji u dil sa “Topalovicima” i njihovim rodjakom sefom za grobna mesta cine “pogrebnu mafiju”. Krajnje je vreme da se MUP ukljuci i radi?

Stiv
Stiv
4 meseca pre
Odgovori  Micko

4 godinee