Tričković raspisao lokalne izbore u Vranjskoj Banji

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković, u sredu je  potpisao Odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine gradske opštine Vranjska Banja, koji će biti održani 26. aprila 2020. godine.

On je izjavio da su se nakon raspisivanja izbora za odbornike Skupštine gradova i opština od strane predsednice republičkog parlamenta Maje Gojković i objavljivanja dokumenta u Službenom glasniku, stekli  uslovi da predsednici Skupština gradova raspišu izbore za gradske opštine.

„Nakon objavljivanja Odluke, izborna komisija u Vranjskoj Banji može početi sa izbornim radnjama koje je Republička komisija predvidela. Građanima gradske opštine Vranjska Banja želim da na izborima izaberu ljude u koje imaju najviše poverenja, ljude koji će na najbolji način i u njihovom interesu rukovoditi gradskom opštinom u narednom periodu. Svim političkim partijama koje budu učestvovale na izborima želim mnogo uspeha. Siguran sam da će i ovi izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi kao što su se i do sada odvijali“, rekao je Tričković.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека