Toplana dobila v.d. direktora

LESKOVAC

Pod tačkom dnevnog reda razrešenja, izbor i imenovanja  za v. d. direktora JKP „Toplana“ imenovan je Jovica Đorđevič, dosadašnji finansijski direktor. Fukcije direktora Doma kulture Roma razrešen je Vladimir Amzić, dok je za vršioca dužnosti direktora ove ustanove imenovan Nebojša Ajvazović.

Kako je već najavljeno, a na predlog opozicione SDS, imenovan je anketni odbor koji će se baviti analizom ugovornog odnosa između grada Leskovca i kompanije PVV. Nebojša Cakić, SNS, poredsenik je ovog anketnog odbora, dok tri člana dolaze iz SNS-a i jedan iz SPS-a. Zadatak ovog odbora je da u saranji sa nadležnim gradskim upravama i kompanijom PVV prikupi informacije radi salgedavanja stanja u oblasti upravljanja komunalnim otpadom, i pripremi izveštaj o obavljenju ove komunalne delatnosti za sledeću sednicu Skupštine grada.

Obrazovan je i ankerti odbor radi sagledavanja stanja u komunalnoj delatnosti upravaljnaja javnim parkiralištima, što je regulisano ugovorom između Skupštine grada i kompanije „Metroparking jug“. Za predsednika ovog anketnog odbora postavljen je šef odborničke grupe Jedinstvena Srbije Nenad Filipović,  dva člana izabrana su iz odboričke gurep SNS, dok su po jednog čalna dali SPS i Nova Srbija.

Zadatak ovog odbora biće da u saradnji sa nadležnim gradskim upravama  i drugim organima gradske uprave, kao i kompanijom „Metroparking“, prikupi informacije radi sagledavanja stanja u oblasti upravljanja javnim parkiralištima, pripremi izveštaj o obavljanju ove komunalne delatnosti i dostavi ga odbornicima na narednoj sednici Skupštine.

Došlo je do promena u šesnaestočlanoj Gradska izbornoj komisiji, kao i u nadzornim i upravnim odborima javnih predzeća i ustanova.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare