Sto pedeset osoba u samoizolaciji zbog kontakta s obolelim privrednikom

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije, rekao je danas da je u samoizolaciji i pod zdravsrtvenim nadzorom 150 osoba zbog kontakta sa osobom kod koje je dijagnostifkovan virus korone, inače privrednikom iz okoline Leskovca.

On je rekao da je medju njima i sedam zdravstvenih radnika.

Kako JUGpress saznaje, ovom čoveku je doktorka, koja radi u Zdravstvenoj stanici broj 3 odredila terapiju injekcijama .

On je prvu i drugu injekciju primio 19. i 20. marta u toj Zdravstvenoj stanici a treću u dežurnoj službi Doma zdravlja narednog dana.

JUGpressov novinar danas nije dobio odgovor na pitanje zašto su medicinske sestre , koje su bile u kontaktu sa ovom osobom, tek juče stavljene u samoizolaciju a doktorka ranije.

Takodje nije poznato šta je sa drugim pacijentima koji su dolazili tih dana u Zdravstvenu stanicu broj 3 i u Dom zdravlja.

10 Komentara na "Sto pedeset osoba u samoizolaciji zbog kontakta s obolelim privrednikom"

 1. Izgleda da je nekima lični prijatelj, donator, pa je umislio da može sve, ako je znao da je pozitivan. Nadao se čovek da će ga prijatelj štititi, a on jadan nemoćan. U strahu su velike oči. Ovde je rizično uobičajeno pomaganje. Kao kod Jovanjice.

  Loading spinner
 2. Dobro da nije neko od onih koji su se vratili iz inostranstva inace bi bili spaljeni zivi od strane sugradjana.

  Loading spinner
 3. Pa zar dotični seljak nije bio u samoizolaciji?

  Loading spinner
 4. Pa zar dotični ljakse nije bio u samoizolaciji?
  Tako rekoste !

  Loading spinner
 5. Pa zar dotični ljakse…nije bio u samoizolaciji ?
  Koju je postovao,,,, tako rekoste ?

  Loading spinner
 6. Kakva je to doktorka koja nije znala da treba odmah da ga posalje u izolaciju i bolnicu..nego kao ono po obicaju, evo ti injekcija ito je to..Samo se u Srbiji daju injekcija i kad treba i kad ne treba..Oduzeti joj licencu doktora jer ocigledno da nema pojima.

  Loading spinner
  • Ne krivi zenu…on je znao da treba da bude u izolaciji , ali selska demagogija…sta bre …ma necu ja to …a posle kad je poceo da se gusi , odmah kod doktora

   Loading spinner
   • Da, seljaci su krivi za sve …misljenje velikog broja tzv. gradjana grada Leskovca´´…

    Loading spinner
   • Brate,nije to seljak ili privrednik pa se misli na seljaka. To je doticni “privrednik” vlasnik restorana Apostolovic koji se vratio iz Turske i nije postovao pravila izolacije koje su mu bile odredjene jer je na testiranju vec bio pozitivan na virus,nego je vec obilazio grad i sve zaposlene i ko zna gde je sve bio.

    Loading spinner

Ostavite komentar