Stevanović: Sve oči uprte u nedelju u Vranje i Leskovac

VRANJE-LESKOVAC

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju organizovao je završni poredizborni skup povodom predsedničkih izbora koji će biti održani u nedelju, 2. aprila, na kome su dali podršku zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. Skupu socijalista prisustvovali su članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke, kao i visoki funkcioneri obe stranke iz Beograda, Branko Ružić i Dragan Stevanović.

Obraćajući se prisutnima potpredsednik Izvršnog odbora SNS, Dragan Stevanović je rekao da se mnogo očekuje od Pčinjskog i Jablaničkog okruga i da Vranje i Leskovac neće razočarati.

„Budite ubeđeni da su oči od Novog Sada, Beograda do Kragujevca u nedelju uprte upravo u ova dva okruga. Ovo nisam rekao slučajno. U nedelju jeste lak izbor, ali ćemo imati najteže izbore. Zato svako od vas u nedelju mora da shvati svoju ulogu, svoju odgovornost i svoj posao. Pa čak i oni koji će nerado izaći na izvore neka glasaju za broj 6, neka podrže Srbiju, neka podrže Socijaističku partiju Srbije i Srpsku naprednu stranku. Mi ćemo tako stvoriti uslove da politika koju su u poslednjih pet godina vodila dva čoveka, dobije kontinuitet“, rekao je Stevanović.

Poručio je biračima da glasaju za najboljeg kandidata kojeg Srbija ima, a to je Aleksandar Vučić.

Ovi izbori su dramatično važni i od istorijskog su značaja. Svi građani imaju priliku da u nedelju ispišu svetlu stranicu naše istorije i naše budućnosti i glasaju za Aleksandra Vučića, rekao je potpredsednik Glavnog odbora SPS, Branko Ružić.

On je izrazio uverenje da će zajednički predsednički kandidat pobediti u prvom krugu i da će ubedljivo najviše osvojiti glasove u Pčinjskom okrugu.

I on je ponovio da su sve oči uprte u Vranje i Leskovac.

„To daje jednu dozu izbornoj dramaturgiji koja nas očekuje u nedelju. Ovde u Pčinjskom okrugu, Aleksandar Vučić pobeđuje u prvom krugu i zato moramo biti svesni odgovornosti, da ovde na jugu Srbije dobijamo predsednika. I zato je važno da tu odgovornost umemo da ponesemo i da sve ono što nije toliko važno ostavimo po strani“, rekao je Ružić.

Na kraju je poručio da je veoma bitno da ne shvatamo olako ove izbore i ne govorimo da je to završena priča.

„Ako želimo da sačuvamo političku stabilnost koja je preduslov za ekoniomski prosperitet, nova radna mesta i za socijalno pravedniji život, potrebno je da u nedelju gtrađani zaokruže broj 6“, zaključio je potpredsednik SPS.

Predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić je rekao da ovo nije obična predizborna trka, ovo je politika više od igre.

„Nedelja  je dan odluke u kojoj mi dobijamo, a neki drugi gube“, rekao je Antić.

Pozvao je sve građane da 2. aprila izađu na izbore i glasaju za Aleksandra Vučića i omoguće pobedu zajedničkom kandidatu već u prvom krugu.

Lider vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović je poručio biračima da izbore shvate krajnje ozbiljno i da kada krenu na glasanje se prisete svega onoga što su Vučić i Ivica Dačić učinili za Vranje.

„Zato u nedelju zaokružite broj 6 da bi u prvom krugu za predsednika Srbije izabrali našeg zajedničkog kandidata, kako bi uveče zajedno proslavili pobedu“, poručio je Bulatović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare