ŠTA KOME ŽELI JEDINSTVENA SRBIJA ?

LESKOVAC

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) novoformiranoj GG „Pravda“ , želi uspeh, lični i profesionalni, bez dodatnog obrazloženja ko je, kako i zašto postao bivši član JS a što se konferencije za novinare Goja Veličkovića tiče, kažu da “nisu razumeli smisao”.

Ovo je navedeno ui današnjem saopštenju JS a povodom jučerašnje konferencije isključenih članova JS Leskovac, a zatim i konferencije Gojka Veličkovića.

”Novoformiranoj GG „Pravda“ GO JS Leskovac, želi uspeh, lični i profesionalni, bez dodatnog obrazloženja ko je, kako i zašto postao bivši član ove stranke!

Iako veliki geografski, Leskovac je grad u kome skoro svako svakoga poznaje, pa na osnovu logičnog i iskustvenog svako može da izvede zaključke. Priliku za samoreklamiranjem pod plaštom Jedinstvene Srbije neće vise dobijati i moraće da traže neke druge načine za ličnu promociju.

Gradjani, članovi, simpatizeri, pokazali su na tribini o kojoj se i dalje govori i nakon mesec dana od održavanja, kao do sada nevidjenoj po posećenosti i organizaciji u Leskovcu, šta misle i kome koliko veruju.

GO JS Leskovac će se u narednom periodu, nakon svih bezuspešnih pokušaja grupe ljudi da diskredituju ljude i stranku, baviti promocijom svog programa i nacina da unaprede život i rad gradjana Leskovca, umesto da se osvrće na takve jalove i prazne priče pojedinaca koji očigledno imaju zadatak i cilj! Uprljati tudja imena a zarad pranja sopstvenih.

Što se konferencije Gojka Veličkovića tiče, nismo razumeli smisao. Moraće da traži neki novi model za lični marketing.

GO JS Leskovac, uskoro će započeti sa oglašavanjima povodom aktuelnih prilika u gradu, i to iznošenjem predloga i ideja a u cilju podizanja kvaliteta života naših sugrađana, boljoj organizaciji i funkcionisanju institucija u gradu”, navodi se u saopštenju ove stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare