SPS: SNS OSRAMOTIO RIK I POŠTU SRBIJE

VRANJE

 

U pokušaju da osramote gradsku upravu, osramotili su Republičku izbornu komisiju, gde su u većini članovi Srpske napredne stranke, što im po zakonu i pripada, i Poštu Srbije, na čijem je čelu osoba visoko kotirana na listi Srpske napredne stranke, navodi Graski odbor SPS Vranje u otvorenom pismu javnosti.

 

“Poštovani građani Vranja,

žalosno je što neki koji pretenduju da vode lokalnu samoupravu, brukaju i lokalnu samoupravu i stranku kojoj pripadaju, pokazujući visok stepen nepoznavanja izbornog procesa i izbornih tela za sprovođenje izbora.

U pokušaju da osramote gradsku upravu, osramotili su Republičku izbornu komisiju, gde su u većini članovi Srpske napredne stranke, što im po zakonu i pripada, i Poštu Srbije, na čijem je čelu osoba visoko kotirana na listi Srpske napredne stranke.

Ako gospoda iz SNS imaju primedbe i sumnjaju u pokušaje manipulacije izbornom voljom građana Vranja, mi im se u prozivkama pridružujemo, jer verujemo da oni najbolje znaju da prepoznaju oprobane metode manipulacije i prekrajanja izborne volje građana. Umesto što se upuštaju u tumačenje neokomunističke ideologije, ma šta pod ovim podrazumevali, mogli su preko svojih izabranih članova u Radnom telu i Gradskoj izbornoj komisiji da ulože prigovor, a ne da po dobrom običaju kukaju i pripremaju teren za nelegitimne i nelegalne političke metode, po kojima su poznati.

Pozivamo građane Vranja da masovno izađu 24. aprila na izbore, da PAMETNO odluče za koga će glasati, da ne dozvole da ih pojedinci jeftinom političkom demagogijom, kuknjavom i zastrašivanjem zavedu, da ZAJEDNO odlučimo o našoj budućnosti, da odaberemo PAMETNE i iskrene ljude koji će ih predstavljati i čuvati dostojanstvo grada i ZAJEDNIČKIH institucija.

Mi Socijalisti smo zahvalni što su građani Vranja do sada znali da PAMETNO izaberu, da prepoznaju kvalitet i kontinuitet, da prepoznaju stručnost, kompetentnost i iskrenost. Da ne nasednu na praznu priču političkih amatera i raznoraznih bivših, bivših u profesijama, strankama, bivših po svim osnovama, jer se budućnost Vranja ne gradi sa bivšima.

Građani Vranja, izađite u što većem broju na izbore 24. aprila, na Cveti, da sve procveta, da naše Vranje procveta, da ZAJEDNO gradimo naše Vranje, ZA VRANJANCE”, navodi se u ovom pismu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare