GORDANA ČOMIĆ: VLAST JE SPREMNA DA KRADE IZBORE

LESKOVAC

Potpredsednica DS-a Gordana Čomić prilikom boravka u Leskovcu razgovarala je ispred robne kuće sa građanima i obratila se biračima.

„Pozivamo sve Leskovčane i Leskovčanke da 24. aprila izađu na izbore, da podrže listu „Za pravednu Srbiju – DS“ broj 2 na glasačkom listiću, da bi svi zajedno živeli normalno, i da bi živeli sada. DS je juče najavila da je vlast spremna da krade izbore, da je spremna posle lažnih diploma, lažne biografije, lažnih ugovora i svega lažnog što nam nude četiri godine, da sada ima i lažna prebivališta i lažne birače. Demokratska stranka ne može bez građana da odbrani pravo na fer i slobodne izbore i prvo na slobodan glas. Mi smo čuvari demokratije, čuvari slobodnog glasa, ali bez građana, bez Leskovčana i Leskovčanki 24. ne možemo odbraniti to demokratsko pravo. Nema demokratije bez građana, nikada i nije bilo, zato svi na izbore i svi zaokružimo broj 2, jaka dvojka to je ono što spašava Srbiju“, rekla je Čomić.

„Naša lista u Leskovcu je na glasačkom listiću na broju 6 i sasvim je jednostavno rešiti sve dileme za nedelju 24. aprila“, rekla je Gordana Čomić, i pozvala birače u Leskovcu da zaokruže broj 6 na lokalnim izborima, kako bi najzad dobili „pristojnog gradonačelnika“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare