SPS ODGOVORIO JEDINSTVENOJ SRBIJI

 

LESKOVAC

Socijalistička partija Srbije u Leskovcu važi a važiće i u buduće za pouzdanog koalicionog partnera bilo u izborima ili u vršenju vlasti, saopšteno je danas iz te stranke .

 

“Tvrdnje Jedinstvene Srbije u Leskovcu u jučerašnjem saopštenju za javnost, jednostavno ne stoje jer se postizborna koalicija i podela funkcija kako kažu, radi po završetku izborne trke kada se zna ko je koliko mandata osvojio, ko je prešao cenzus a ko nije.

Rukovodstvo socijalista u Leskovcu radi i sprovodi Odluke i zaključke organa partije u Leskovcu. Ništa ishitreno ne radi tako da nema razloga da bilo šta preispituje.

Jedinstvenoj Srbiji u Leskovcu je ponuđen zajednički nastup na lokalnim izborima. Oni su odlučili da nastupe samostalno, svesni svojih potencijala. Mi to poštujemo i želimo im uspeh.

SPS u Leskovcu takođe izlazi na lokalne izbore samostalno znajući svoje mogućnosti sasvim sigurna u svoje biračko telo.

Po završetku lokalnih izbora nastavićemo dobru i tradicionalnu saradnju sa Jedinstvenom Srbijom jer nema razloga za drugačiji odnos.

Na ovakve i slične prozivke do kraja izborne kampanje nećemo više odgovarati jer prijatelji sednu, razgovaraju i rešavaju bilo kakav problem ako postoji”, navodi  se u saopštenju .

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare