SDS: SVA PRLJAVŠTINA SNS IZAŠLA NA POVRŠINU U POLITIČKOJ KAMPANJI

 

LESKOVAC

Danas se u selima Leskovca mogu videti desetine autobusa koji dolaze sa zaposlenima iz državnih institucija, čiji je jedini zadatak da idu na mitinge i agituju za SNS i za to naravno primaju platu iz budžeta grada – po novom zakonu ti poslovi se zovu „privremeni i povremeni poslovi“, saopštio je SDS.

” Dele se pare „šakom“ i „kapom“ dve nedelje pred izbore. Subvencije poljoprivrednicima, konkursi za medije, socijalu, kulturu – pare se dele iz budžeta i kome treba i kome ne treba, samo sa jednom porukom – da se glasa za SNS, za Vučića i Cvetanovića. Pare se dele bahato, a dobili su ih uglavnom kumovi i bliski prijatelji Gorana Cvetanovića i članovi SNS. To su one pare koje su otete penzionerima kada su im smanjene penzije; otete zaposlenima kada su im smanjene plate  i oduzet minuli rad; one pare kojima se zemlja u protekle četiri godine debelo zadužila te će SNS i „kožu da nam skine s leđa“ kako bi ih vratili.

SNS je degenerisao svaki smisao političkog života. Političke partije i pojedinci  koji su bili godinama u prethodnoj vlasti, a sada su prešli u SNS zarad privilegija, pričaju na medijima o nekim lošim rezultatima prethodne vlasti – a oni bili u toj istoj vlasti; kad veličaju sadašnjeg gradonačelnika samo im gusle hvale pa da ga opevaju kao Kraljevića Marka, a tako su do juče o prethodnom gradonačelniku.

Kad ne bi bilo tužno bilo bi smešno – svaki „putić“ SNS svečano otvara, otvaraju se svečano i toaleti, a po nešto se svečano otvara i po više puta. I sve to dok traju izbori. Med i mleko, „bolji život“ a vi dragi sugrađani treba samo da verujete u sve te laži, u hiljade novih radnih mesta, prosperitet, povećanje penzija, plata.

Mi iz SDS-a ipak verujemo da će pobediti zdrav razum koji su Leskovčani uvek imali pretek a ne laži i obmane SNS-a, jer kad SNS gubi tada, u stvari, Srbija pobeđuje”, navodi se u saopštenju  koje potpisuje predsednik Gradskog odbora SDS Leskovac  Nenad Zdravković.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare