SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE PREDALA IZBORNU LISTU

LESKOVAC

Socijalistička partija Srbije predala je večeras izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji sa potpisima oko 2500 građana koje su, kažu,  prikupili za jedan dan.

Predsednik Gadskog odbora SPS-a Aleksandar Đurović rekao da su prvih pet kandidata na izbornoj listi,  pored njega i Žikica Nestorović, Slađana Mladenović, Dušan Cvetković Lešnjak i dr Zoran Milošević, rekao je Đurović.

Zastupljeni su svi profili, od doktora nauka do radnika i seljaka, a na listi je i 29 žena, dodao je on.

 

„Ljudi treba da glasaju za nas zato što smo dobra i kvalitetna partija koja se održava već 26 godina na političkoj sceni Srbije. Bili smo u više navrata u vlasti i pokazali smo se kao veoma kvalitetni i dobri koalicioni partneri, ali i kao nosioci vlasti do 2000. Godine“, rekao Đurović koji je izneo i najvažnije odredbe programa socijalista.

 

Za razliku od ranijih izbora kada su na njih izlazili u okviru koalicije, na ove izlaze samostalno. Đurović kaže da su pregovarali sa mnogim koalicionim partnerima, ali da su srećni što su ih stari koalicioni partneri napustili.

„Socijalistička partija Srbije je dovoljno jaka da može samostalno da postigne određeni broj glasova i da bude veoma kvalitetan učesnik u narednoj lokalnoj samoupravi. Ovog puta smo odlučili da idemo sami. Mi smo to godinama hteli i konačno nam se ta želja i ispunila. Mislim da ćemo napraviti mnogo bolji rezultat nego sa prethodnim koalicionim partnerima koje smo imali,“ smatra on.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare