SNS i SPS : Očekujemo apsolutnu pobedu na jugu Srbije

VRANJE

 

Predstavnici okružnih, gradskih i opštinskih odbora SNS i SPS sa juga Srbije, u subotu su, u Vranju, uz prisustvo koordinatora ovih stranaka,

Dragana Stevanovića i Branka Ružića,  održali sastanak povodom zajedničkog nastupa u kampanji njihovog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

„Zadovoljan sam ishodom. Bio je to dobar i konstruktivan sastanak.

 

Mi smo išli korak ispred. Našu saradnju smo započeli po pitanju ove predsedničke kampanje još pre tri dana. Organizovali smo miting, i naš zajedniki kandidat, Aleksandar Vučić, kampanju je počeo iz Vranja. Imali smo veličanstveni miting i poslali smo jasnu poruku“, izjavio je nakon sastanka, Stevanović.

On je dodao da su zajedno učestvovali i u prikupljanju potpisa za kandidaturu Vučića za predsednika Srbije i da će u tom maniru privesti kraju izbornu kampanju.

„Kampanja neće biti laka, jednostavna i opuštena, ali verujem da ono što smo zacrtali, a to je da smo prepoznali zajednički nacionalni i državni interes da Srbija ostvari za sebe jedan državni, ekonomski i svaki drugi kontinuitet i stabilbnost i da na tom putu ide jače, brže i bolje. SNS i SPS na jugu Srbije su to prepoznali i verujem da se naš predsednički kandidat neće postideti rezultata koje ćemo zajedno postići 2. aprila, rekao je Stevanović.

I Branko Ružić, je izjavio da je to bio konstruktivan sastanak i jedan je u nizu koje održavaju širom Srbije, a sve u funkciji zajedničkog predsedničkog kandidata.

„Velika je privilegija biti zadužen za jug Srbije, zato nije neskormno reći da očekujemo apsolutnu pobedu u ovom delu Srbije. Državotvorna orjentacija obe stranke je opredelila i uticala da donesemo odluku da naš zajednički kandidat bude Aleksandar Vučić. Biće to jedna veoma teška kampanja, u kojoj nas očekuje sijaset izazova, napada, ataka, raznih manipulacija o nekim neregularnostima, koje se najavljuju, kao neko opravdanje za izazivanje destrukcije i nestabilnosti, koji su za nas neprihvatljivi. Takve tendencije mogu se savladati jedino pobedom“, rekao je Ružić.

On je kazao da mnogi pominju da postoje neka raskršća za Srbiju.

„Ne postoje raskršća. Postoji jedan jedini put kojim smo krenuli svi zajedno, ne samo SNS i SPS, nego i mnogi drugi politički partneri koji sa nama učestvuju u ovoj kampanji. Mislim da će taj put biti garant jedne socijalno pravednije budućnosti Srbije“.

Što se tiče samog Pčinjskog okruga, pored konstruktivnosti koji je iskazan na ovom sastanku, pokazan je jedan visok stepen političke kulture i političke svesti o tome šta je potreba i ovog dela zemlje i čitave naše države.

„Moje zadovojstvo je što smo u prethodnim danima već pokazali da ta državotvorna orjentacija postoji i siguran sam da ćemo u budućem periodu doći do jedne bolje saradnje koji će biti u interesu svih građanki i građana širom Pčinjskog okruga, u svim lokalanim samoupravama, pa i u Vranju“, zaključio je Ružić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare