SNS i SPS i u Jablaničkom okrugu očekuju apsolutnu pobedu

LESKOVAC

Zajednički miting stranaka koje podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije u Leskovcu  će biti održan u petak,  10. marta, rečeno je danas , na konferenciji za novinare SNS i SPS..

Očekujem da saranja dveju najznačajnih političkih stranaka u Srbiji, SNS-a i SPS-a, u Jablaničkom okrugu da impozantan rezultat i iznedri apsolutnu pobedu Aleksandra Vučića, rekao je potpredsednik SPS-a Branko Ružić, na zajedničkom sastanku funkcionera SNS-a i SPS-a, koji je u okviru predizborne kampanje u Jablaničkom okrugu održan u Leskovcu.

SPS, što je i potvrđeno i jednoglasno donetim odlukama  u svim organima ove stranke, pruža apsolutnu podršku Aleksandru Vučiću kao zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije na predstojećim predsednikčim izborima, rekao je Branko Ružić.

“Očekujemo da svi zajedno podemimo za Srbiju, koja će biti i politički stabilna, i ekonomski razvijena, Srbiju koja će biti društvo evropskih vrednosti, Srbiju koja će biti socijalno pravedna, Srbiju koja će davati nove šanse svih građanima. Smatram da je još veća odgovornost, ali i privilegija i čast, da na jugu Srbije naš zajednički kandidat ostvari ne samo pobedu, već apsolutnu pobedu, u Jablaničkom okrugu očekujem da taj procenat, zduženim snagama, bude veći i 70 i 75 procenata, jer ćemo ovde upravo odbraniti tu vrednost i državotvornost naših stranaka i svih ostalih političkih subjekata koji podržavaju Aleksandra Vučića kao zajedničkog kandidata”, rekao je Ružić.

Oni koji „glume kanidate“, kako je rekao Ružić, bi trebalo da se oko važnih, strateških pitanja izjasne, jer je to ustavom definisan okvir onoga čime se bavi predsednik republike.

“Njima je stalo samo do fotelja, ali im je stalo i da izazovu nestabilnost i destrukciju, i da raznim manipulacijama i govorima, da će doći do neregelarnosti na izborima, iniciraju potencijalnu politčku nestabilnost. Protiv te nestavilnosti mi imamo lek, jer jedino pobedom možemo da odgovorimo na sve te manipulacije koje će se javljati tokom ove kampanje, koja će, siguran sam, za epilog imati jednu snažnu pobedu, zaključio je Ružić.

Ukoliko cela kampanja bude protekla kao što teku naše današnje aktivnosti u Jablaničkom okrugu, verujem da možemo da očekujemo da ćemo ostariti, ne jednostavnu i laku, ali sasvim sigurno veličanstvenu pobedu Aleksandra Vučića već 2. aprila, rekao je potrpedsednik IO SNS i član predsedništva Dragan Stevanović.

“Očekume da nakon 2. aprila Srbija i politika koju vodi Vlada Republike Srbije, obezbedi kontinuitet i da nastavimo jače, brže i bolje da je sprovodimo, rekao je Stevanović.

Pre četiri godine kada smo preuzeli odgovornost Srbija i naš Jablanički okrug nalazili su se u teškoj, gotovo bezizlaznoj situaciji. Ogromna dugovanja, zapuštene škole, bolnice, kulturne ustanove u kojima decenijama nije bilo ulaganja, bile su slike našeg, ali i mnogih drugih gradova u Srbiji, rekao je predsednik GrO SNS i član predsedništva Goran Cvetanović.

-Reforme su bile teške, ali neophodne za oporavak našeg grada ali i čitave države. Verujem da smo izbalansiranom politikom i napornim radom napravili velike korake napred. Danas naša država nije ista, rekao je Cvetanović i pobrojao rezultate rada aktuelne vlasti u Republici, sa posebnim osvrtom na Leskovc i Jablanički okrug.

U Aleksadnru Vučiću prepoznali smo snagu da vodi ovu zemlju napred, rekao je Cvetanović, kao i to da je „SPS bio i da će biti najznačajniji partner SNS-a“.

On je naglasio da se očekuje neizvesna utakmica na predsedničkim izborima, ali da SNS sa svojim koalicionim partnerima veruje u pobedu Aleksandra Vučića.

Cvetanović je pozvao građane Jablaničkog okruga da na prestojećim izborima podrže Vučića za predsednika Srbije.

 

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека